Medici


Dr. Mihai Rotar - medic primar cardiolog

Specializat in Germania in cardiologie interventionala are o vasta experienta in tratamentul interventional al cardiopatiei ischemice (angina pectorala, infarct miocardic).

Efectueaza anual peste 1500 de interventii complexe cu implantare de stenturi la nivelul arterelor coronare, carotide, renale, membrelor superioare si inferioare. Este specializat in implantarea de stimulatoare cardiace permanente si temporare.

In anul 2011 efectueaza in Olanda specializarea in tratamentul cu radiofrecventa al varicelor devenind astfel primul medic din Moldova ce practica in ambulator procedura VNUS Closure cu rezultate excelente.- rata de succes 100%; rata de recidiva a varicelor 0%.


Dr. Anca Rotar - medic primar cardiolog

Este specializata in cardiologie generala , avand competente in ecocardiografia transtoracica si transesofagiana precum si in examinarea Doppler a arterelor si venelor.

Avand un interes particular in imagistica sistemului cardiovascular efectueaza supraspecializare in ecocardiografie tridimensionala in clinici de cardiologie si chirurgie cardio-vasculara de renume din Franta, Germania, Anglia.

Trateaza anual peste 1000 de pacienti cu afectiuni ale venelor (varice, tromboflebite, ulcer varicos) prin metode performante si moderne – radiofrecventa, scleroterapie.

Program

L - V: 9:00 - 15:00

Adresa

Iași, Ansamblul PALAS
Str. Palas nr. 7D, United Business Center 3, corp C2, et. 1

Telefon

0232.708.333, 0741.934.690, 0726.759.626

E-mail